171.450 km gelopen
Expeditie 1 van 2
#lndm2017

Leen Gernaey

Ruddervoorde

Deel dit profiel

249,24 km
gelopen
130 euro
ingezameld
0 sprints
gewonnen
De motivatie van Leen: 
Lopen is leuk, maar soms ook eens afzien. Al is dat laatste iets dat voor een loper 5minuten na aankomst al vergeten is. Tijdens dat afzien denk ik de laatste tijd vaak aan zij die een lange strijd moeten voeren tegen die ziekte, een strijd die niet vergeten is na 5min.
Plots is die ziekte terug dicht in mijn vrienden- en kennissenkring gekomen. Het heeft me doen beslissen om ook mijn steentje bij te dragen d.m.v iets wat ik graag doe: lopen.

Uitdaging 
1* Een scherpere tijd lopen op mijn 21k wedstrijden.... Deze actie is nu nog een grotere motivatie om geen enkele training te missen, ook die intervallen.
2* Help je het me moeilijk maken? Jullie kunnen mij ook uitdagen. Ik ga proberen meer kilometers te lopen dan het bedrag dat gestort is. Hoe meer jullie storten, hoe meer/ langere afstanden ik moet lopen.

Gesteund door:

Loop naar de Maan is een campagne van Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.