353.075 km gelopen
Expeditie 1 van 2
#lndm2017

Judith Mertens

Budingen

Deel dit profiel

172,36 km
gelopen
975 euro
ingezameld
0 sprints
gewonnen
De motivatie van Judith: 
Mijn papa heeft nog maar pas de diagnose "kanker" gekregen. Het is zover uitgezaaid dat er geen genezing meer mogelijk is. Hierdoor voel ik me kwaad, verdrietig en vooral machteloos. Er is niks wat ik voor hem kan doen. Hij heeft mij altijd gesteund en bijgestaan in goede en slechte tijden.
Omdat ik zo dankbaar ben voor zo'n lieve papa, wil ik hiermee hem eren. Ik kan hem niet redden met deze actie. Maar symbolisch doe ik dit voor hem.
Iedere kilometer die ik zal lopen is voor mijn pap. Zo zal hij altijd bij me blijven.
Uitdaging 
Mijn uitdaging is om 15km te kunnen lopen binnen 1uur en 30min. Dit is geen wereldprestatie, maar voor mij persoonlijk is dit een behoorlijke uitdaging.
Ik hoop dat mensen mij willen sponsoren omdat we allemaal in aanraking komen met deze verschrikkelijke ziekte. Is het niet persoonlijk dan misschien wel iemand die je kent, familie, vrienden. Zou je dan ook niet willen dat er mensen zijn die voor je vechten? Het geld is HARD nodig. En alle kleine beetjes helpen.
Alvast heel erg bedankt!!!

Gesteund door:

Loop naar de Maan is een campagne van Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.