Loop de 20 km door Brussel voor Kom op tegen Kanker

Op 28 mei 2017 wordt Brussel voor de 38ste keer overrompeld door zo'n 40.000 enthousiaste lopers. Zij lopen de 20 km door Brussel.

Wil jij een van hen zijn én een extra dimensie geven aan je sportieve uitdaging? Loop dan samen met ons naar de maan!

De 20 km door Brussel kent altijd een enorm succes en de laatste jaren worden de inschrijvingen steevast enkele dagen na de opening al afgesloten. Wanneer je via Kom op tegen Kanker inschrijft, ben je meteen zeker van je deelname. Inschrijven kan tot en met 5 maart 2017.

Waarom lopen voor Kom op tegen Kanker?

  • Je steekt patiënten die strijden tegen de ziekte een hart onder de riem.
  • Je steunt de strijd tegen kanker (lees hier waaraan het geld besteed wordt).
  • Door regelmatig te bewegen verminder je de kans op kanker.

Bovendien zorgen wij voor de praktische kant van de zaak en kan je dus zonder zorgen aan de start komen.

Wat mag je van ons verwachten?

  • Je inschrijving
  • Je rugnummer
  • Een mooie korting op het uniek vochtregulerend Loop naar de Maan-loopshirt
  • Een verzekering
  • Een bagagedepot dichtbij de start/aankomst
  • Enkele leuke extra’s
  • Een warm applaus bij je aankomst

Wat vragen we van jou?

Bovenop het inschrijvingsgeld van 30 euro (deelnameprijs + extra omkadering), vragen we elke Kom op tegen Kanker-loper om een minimum sponsorbedrag van 40 euro (vanaf min 250 euro sponsoring ontvang je in september een uitnodiging voor het slotfeest van Loop naar de Maan) in te zamelen voor de strijd tegen kanker. Roep dus je vrienden, familie, supporters op om jouw sportieve prestatie te steunen met een gift. Bovendien krijgen zij voor giften vanaf 40 euro van ons begin 2018 een fiscaal attest, waardoor ze 45% van hun gift terugkrijgen via hun belastingaangifte. Mooi meegenomen. En samen steken jullie alle kankerpatiënten een hart onder de riem.

Overtuigd? Schrijf je hieronder dan snel in! Inschrijven kan tot en met 5 maart.

Na registratie vragen we je het inschrijvingsgeld van 30 euro (50 euro indien je ook het exclusief Loop naar de Maan-shirt met korting bestelde) te storten op rekeningnummer BE59 7310 3882 4526 van Kom op tegen Kanker. Dit geeft geen recht op een fiscaal attest.

Persoonlijke gegevens
Vorige editie
Starten
Hoe snel loop jij de 20 km door Brussel ? Het gaat hier om een schatting van je tijd van startlijn tot finishlijn. Een correcte inschatting van je tijd is belangrijk zodat iedereen vlot kan starten en lopen. Denk je de 20 km te lopen in 1 uur en 35 minuten, vul dan 1:35 in.
EXTRA - Loop naar de Maan-T-shirt met korting
Koop het officiële Loop naar de Maan-T-shirt aan 20 euro ipv 24 euro! Duid hierboven je maat aan en stort een additionele 20 euro samen met het inschrijvingsgeld van 30 euro op rekeningnummer BE59 7310 3882 4526.
Gezond sporten
Nieuwsbrief

Loop naar de Maan is een campagne van Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 1000 km.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.